سرخ کردن سطحی
جمله سازی با سرخ کردن سطحی
این روغن، یکی از روغنهای رایجی است که برای سرخ کردن و پختوپز مواد غذایی، کاربرد گستردهای دارد. پس از آن که از دانهٔ آفتابگردان روغن گرفتند، کنجاله آن را برای خوراک دام مورد استفاده قرار میدهند.
سرخ کردن نوعی روش پخت است که در آن موادغذایی در انواع روغن خوراکی پخته میشوند. روش سرخ کردن به تمدن مصر و حدود ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد بر میگردد. برخی کیکها را نیز به این شیوه تهیه میکنند.
در سال ۲۰۱۴، USDA یک سیب زمینی اصلاحشده ژنتیکی را که توسط شرکت JR Simplot ساخته شده بود، تأیید کرد که حاوی ده اصلاح ژنتیکی است که از له شدن جلوگیری میکند و در هنگام سرخ کردن آکریلآمید کمتری تولید میکند. این تغییرات پروتئینهای خاص از سیب زمینیها را از طریق تداخل RNA به جای معرفی پروتئینهای جدید از بین میبرد.