مایونز

فرهنگ معین

(یُ نِ ) [ فر. ] (اِ. ) نوعی سس که از تخم مرغ ، روغن زیتون ، سرکه و خردل درست می شود و به طور سرد مورد استفاده قرار می گیرد.

دانشنامه آزاد فارسی

مایونِز (Mayonnaise)
(برگرفته از نام مائون/ماهون/مایون، بندری در جزیرۀ مینورکا در دریای مدیترانه متعلق به اسپانیا) معروف ترین و مرسوم ترین نوعِ سُس، که خود انواع فراوان دارد، امّا نوع ساده و اصلی آن، از زردۀ تخم مرغ، سفیدۀ تخم مرغ، خردل، سرکه، آب لیموی تازه، روغن، و نمک و فلفل فراهم می آید. انواع مایونز: مایونز تارتار، فراهم آمده از مخلوط مایونز ساده، تخم مرغ سفت خردکرده، موسیرترشی، خیارشور ساطوری شده، سرکه یا آب لیمو، و نمک و فلفل؛ مایونز هزارجزیره، مخصوص امریکای شمالی، فراهم آمده از مخلوط مایونز، سُس گوجه فرنگی، زیتون سبز هسته گرفتۀ خردکرده، تخم مرغ سفت خردکرده، پیازچه یا تره و جعفری، و فلفل سبز ساطوری شده.

ویکی واژه

maionese
نوعی سس که از تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه و خردل درست می‌شود و به طور سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال فنجان فال فنجان فال احساس فال احساس فال تخمین زمان فال تخمین زمان فال تک نیت فال تک نیت