جوجادو

جوجادو دانه‌ای است تلخ‌مزه و شبیه به دانه جو، اما با ویژگی‌هایی خاص که آن را از جو متمایز می‌کند. رنگ این دانه کمی به سرخی مایل است و گل آن نسبت به گل جو درازتر و باریک‌تر است. مزاج آن گرم و خشک است، به همین دلیل تاثیرات خاصی بر بدن دارد که در طب سنتی به آن توجه شده است.

خواص 

قبض‌کننده: جوجادو خاصیت قبض دارد و باعث بستن شکم می‌شود، یعنی می‌تواند در موارد اسهال یا مشکلات گوارشی که منجر به شل شدن شکم می‌شوند، مفید باشد.

درمان دمل و جوش: دانه‌های جوجادو به نرم کردن دمل‌ها و جوش‌های سخت کمک می‌کنند و باعث تسهیل خروج چرک و بهبود زخم‌ها می‌شوند.

اثر بر اندام‌های دفعی: اگر در آب جوشانده شده آن بنشینند، برای درمان درد و سستی مقعد بسیار مفید است.

درمان بواسیر: خوردن جوجادو خرد شده و مخلوط با روغن زیتون در درمان بواسیر تاثیر مثبتی دارد و به کاهش التهاب و درد کمک می‌کند.

پادزهر: این دانه خاصیت ضدزهر دارد و می‌تواند به عنوان پادزهر در موارد مسمومیت‌ها یا نیش‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

لغت نامه دهخدا

جوجادو. [ ج َ / جُو ] ( اِ مرکب ) حبه ایست شبیه به جو لیکن باریکتر و درازتر میباشد و طعم آن تلخ است و طبیعت آن گرم و خشک است در اول و سیم. ( برهان ) ( آنندراج ).

فرهنگ معین

(جَ یا جُ ) (اِمر. ) حبه ای است شبیه به جو و باریک تر و درازتر از آن.

فرهنگ فارسی

( اسم ) حبه ایست شبیه به جو و باریکتر و درازتر از آن.

ویکی واژه

حبه‌ای است شبیه به جو و باریک تر و درازتر از آن.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال تماس فال تماس فال عشق فال عشق فال احساس فال احساس فال لنورماند فال لنورماند