تف دادن
دانشنامه عمومی
جمله سازی با تف دادن
آجیل فروشان فاروج در تف دادن تخمه مهارت یافته و سعی میکردند هر تخمه را به اندازه لازم حرارت دهند و در نهایت در امر فروش و تبلیغات و نوع چیدن آجیل که نظر مسافر را جلب کند هم مهارت خاصی کسب کردند. مجموعه عوامل فوق باعث شد کمکم افراد به فروش آجیل رو آورند و برندی معتبر در ایران شود. وجود جاده آسیایی (۲۲) و عبور آن از مرکز شهر موجب شد که فاروج در سال ۱۳۸۹ بهعنوان پایتخت آجیل و خشکبار ایران نام بگیرد، پایتختی که تاکنون دوام داشته و روز به روز نیز بر کیفیت و قدرت آن افزوده میشود.
خود فاروجیها ابتدا طریقه تف دادن تخمه را نمیدانستند و اولین تخمه پز را از مازندران آورد به همین دلیل نام بیشتر مغازههای آجیل فروشی در فاروج با مازندران نام گذاری شده است. از آن جایی که آن زمان فقط تخمه شور در بازار موجود بود و از تهران وارد میشد، فاروجیها تخمه را شور نمیکردند بلکه به صورت خال نمک عرضه میکردند، که بعداً تخمه خال نمک فاروج نام گرفت و مشهور شد.