فساد مواد غذایی

فرهنگستان زبان و ادب

{food spoilage} [علوم و فنّاوری غذا] فساد و تغییر نامطلوب کیفیت مواد غذایی براثر عوامل میکربی و زی مایه ای/ آنزیمی و برخی عوامل دیگر مانند اکسیژن، نور، رطوبت، دما یا فشار یا مجموعه ای از عوامل یادشده

ویکی واژه

فساد و تغییر نامطلوب کیفیت مواد غذایی براثر عوامل میکربی و زی‏مایه‏ای/ آنزیمی و برخی عوامل دیگر مانند اکسیژن، نور، رطوبت، دما یا فشار یا مجموعه‏ای از عوامل یادشده.

جمله سازی با فساد مواد غذایی

اگرچه باکتری‌ها عموماً به‌عنوان عامل فساد مواد غذایی و بیماری شناخته می‌شوند، اما بسیای از باکتری‌ها مفیدند. بشر قرن‌ها از فواید باکتری‌ها در زندگی خود استفاده کرده‌است. باکتری‌ها در تهیه و پردازش فراورده‌های غذایی و شیمیایی و همچنین در شناسایی و استخراج معادن و پاکسازی محیط زیست کاربرد دارند. برخی مواد خوراکی مانند ماست، پنیر، سرکه و نوشیدنی‌های الکلی و آبجو حاصل فعالیت باکتری‌های تخمیرکننده هستند. استون و بوتانول مواد شیمیایی هستند که انواعی از باکتری‌های سردهٔ کلوستریدیوم آن‌ها را می‌سازند.[نیازمند منبع]
میکروب‌ها قادرند خیلی از محصولات سیستم‌های میکروبی را تولید کنند که شامل : آنتی‌بیوتیک‌ها محصولات متابولیکی و همین‌طور باکتریوسین‌ها می‌باشند. تعداد زیادی از باکتریوسین‌ها از طیف وسیعی از باکتری‌های متنوع کشف شده‌است که دارای ساختمان‌های متفاوتی هستند که این باکتریوسین‌ها با ساختمانهای متفاوت و روشهای عمل و مکانیزم بیوسنتز و تنظیم ژنی متفاوت، وجود دارند. خواص مفید آنها برای سلامتی انسانها به اثبات رسیده‌است. باکتریوسین‌ها بنظر می‌رسد به عنوان ترکیبات جذاب در صنایع دارویی و غذایی جهت پیشگیری از رشد باکتریهای بیماریزا و فساد مواد غذایی جلوگیری می‌کنند. باکتریوسین‌ها به عنوان اسلحه‌های زیستی، بدون خطر و حافظ محیط زیست مطرح می‌شوند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال نوستراداموس فال نوستراداموس فال تخمین زمان فال تخمین زمان فال لنورماند فال لنورماند فال تک نیت فال تک نیت