باگت

فرهنگ معین

(گِ ) [ فر. ] ( اِ. ) نوعی نان باریک لوله ای شکل .

دانشنامه عمومی

باگت ( فرانسوی: Baguette ) نان باریک پهن فرانسوی است که معمولاً با استفاده از خمیر پایه نازک ( خمیر، هرچند بدون شکل، توسط قانون فرانسه تعریف شده ) پخته می شود. پهنای آن و پوسته ترد آن نیز قابل تشخیص است.
یک نان باگت استاندارد قطری در حدود ۵ یا ۶ سانتی متر دارد ( ۲ یا ۲⅓  اینچ ) دارد و معمولاً طول آن در حدود ۳۵ سانتی متر ( ۲۴ اینچ ) است؛ با اینکه می تواند طولی در حدود ۱ متر ( ۳۹ اینچ ) داشته باشد.
از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده ( بدون سبوس ) پخته می شود، سفید و خوش طعم است. گاه این نوع نان را نیم پز به بازار عرضه می کنند و برای پُخت کامل، باید آن را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد ( در فر یا تنور ) نهاد.

ویکی واژه

نوعی نان باریک لوله‌ای شکل.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال مکعب فال مکعب فال تک نیت فال تک نیت فال ابجد فال ابجد فال درخت فال درخت