مزه اور
فرهنگ فارسی
جمله سازی با مزه اور
راکی بهطور سنتی از دو بار تقطیر تفاله انگور (و یا تفالهٔ انگور مخلوط شده با اتانول) و رازیانه تازه در دیگهای مسی تقطیر ۵۰۰۰ لیتری و مزه دهی با انیسون انجام میشود.
و از على (ع ) روايت شده: كه بنده مزه ايمان را نمى يابد مگر اين كه دروغ را ترك كندخواه شوخى باشد. خواه جدى. (100)
ای فیض بگو شعر ازین گونه که در عشق این نوع سخنهای پریشان مزه دارد
بوسه دادی به لب جام و به دستم دادی عمر باد و مزه عمر ترا ای ساقی!
در قدیم اونیگیری روشی برای مصرف برنجهای باقیمانده از غذا بود اما امروزه از نظر مزه، حفاظت از غذا و دوام مواد آن و آسانی حمل جهت غذای همراه مورد توجه است.
دایم کلیم چون مزه از می جدا نباش ما را چو بخت شور طفیل شراب کرد