چربی پیدا

چربی پیدا به معنای چربی قابل مشاهده است و در زمینه علوم و فناوری غذا به چربی‌هایی اشاره دارد که در تهیه مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند و به راحتی قابل شناسایی و مشاهده هستند. این نوع چربی‌ها در فرآیندهای پخت و پز، تهیه غذاهای سرخ‌کردنی، دسرها و دیگر محصولات غذایی به کار می‌روند. چربی‌های پیدا می‌توانند شامل چربی‌های حیوانی و چربی‌های گیاهی باشند. این چربی‌ها نه تنها طعم و بافت خاصی به غذاها می‌دهند بلکه در فرآیندهای مختلف آشپزی و تهیه غذا نیز نقش کلیدی ایفا می‌کنند.

در مقابل، چربی‌های پنهان که در مواد غذایی مانند محصولات لبنی، گوشت‌های چرب و غذاهای فرآوری شده وجود دارند، و به راحتی قابل مشاهده نیستند و در بافت این مواد غذایی مخفی شده‌اند. این چربی‌ها ممکن است تأثیر قابل توجهی بر ارزش غذایی و کالری کل غذا داشته باشند. آگاهی از وجود این نوع چربی‌ها به افراد کمک می‌کند تا رژیم غذایی متعادل‌تری داشته باشند و به سلامت خود توجه بیشتری کنند. در نتیجه، شناخت و مدیریت مصرف هر دو نوع چربی برای حفظ سلامتی اهمیت دارد.

فرهنگستان زبان و ادب

{visible fat} [علوم و فنّاوری غذا] چربی مورد استفاده در تهیۀ مواد غذایی

ویکی واژه

چربی مورد استفاده در تهیۀ مواد غذایی.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال تاروت فال تاروت فال عشق فال عشق فال ای چینگ فال ای چینگ فال امروز فال امروز