فرهنگستان زبان و ادب
{chocolate powder} [علوم و فنّاوری غذا] پودر دانه درشتی که از کلوخه شدن پودر کاکائو به دست می آید و در تهیۀ نوشابه های شکلاتی کاربرد دارد
{chocolate powder} [علوم و فنّاوری غذا] پودر دانه درشتی که از کلوخه شدن پودر کاکائو به دست می آید و در تهیۀ نوشابه های شکلاتی کاربرد دارد
پودر دانهدرشتی که از کلوخه شدن پودر کاکائو به دست میآید و در تهیۀ نوشابههای شکلاتی کاربرد دارد.
💡 کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانههای کاکائو گرفته میشود. این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحه شکلات است. رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است.
💡 شیرینی به مادهای غذایی گفته میشود که ترکیب اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گستردهاست که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ مادهٔ اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرینکننده بهشمار میآیند.
💡 انواع نوشیدنی شامل استفاده از خامه به جای شیر، استفاده از جایگزینهای شیر غیر لبنی و گاهی استفاده از دارچین یا پودر شکلات است.معمولاً از نظر حجم کمتر از کافه لاته است و لایه ضخیمتری از میکروفوم داردو در فنجان مخصوص، فنجان کاپوچینو سرو میشود.