پودر شکلات

فرهنگستان زبان و ادب

{chocolate powder} [علوم و فنّاوری غذا] پودر دانه درشتی که از کلوخه شدن پودر کاکائو به دست می آید و در تهیۀ نوشابه های شکلاتی کاربرد دارد

ویکی واژه

پودر دانه‌درشتی که از کلوخه شدن پودر کاکائو به ‌دست می‌آید و در تهیۀ نوشابه‌های شکلاتی کاربرد دارد.

جمله سازی با پودر شکلات

💡 کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانه‌های کاکائو گرفته می‌شود. این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحه شکلات است. رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است.

💡 شیرینی به ماده‌ای غذایی گفته می‌شود که ترکیب اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده‌است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ مادهٔ اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین‌کننده به‌شمار می‌آیند.

💡 انواع نوشیدنی شامل استفاده از خامه به جای شیر، استفاده از جایگزین‌های شیر غیر لبنی و گاهی استفاده از دارچین یا پودر شکلات است.معمولاً از نظر حجم کمتر از کافه لاته است و لایه ضخیم‌تری از میکروفوم داردو در فنجان مخصوص، فنجان کاپوچینو سرو می‌شود.

فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
مغیلان یعنی چه؟
مغیلان یعنی چه؟
افتراق یعنی چه؟
افتراق یعنی چه؟
فال امروز
فال امروز