لواش پز

لغت نامه دهخدا

لواش پز. [ ل َ پ َ] ( نف مرکب ) آنکه نان لواش پزد. پزنده نان لواش.

فرهنگ فارسی

( صفت ) آنکه نان لواش پزد پزند.

جمله سازی با لواش پز

این میان‌وعده در تبریز و ارومیه به‌عنوان یک غذای مقوی برای صبحانه و عصرانه با افزودنی‌هایی مانند پودر نعناع، پودر گل محمدی، روغن حیوانی یا کره و نمک همراه با نان و پیاز نیز صرف می‌شود. این غذا در ارومیه اکثراً با نان سنگک و در تبریز با نان لواش عرضه می‌گردد.
بر پایه برخی منابع لواش یک واژه ارمنی است و خاستگاه این نان نیز متعلق به ارمنستان است و این کشور نیز نان لواش را به‌عنوان میراث فرهنگی و معنوی کشورش در یونسکو ثبت کرد و ایران درخواست میراث مشترک داد.
در قزوین انواع اقسام نان پخت می‌شود که شهرت بسیاری دارد؛ در بین نان‌های قزوین، نان لواش تنوری که به صورت گرد و بزرگ طبخ می‌شود دارای کیفیت و طعم مطبوعی می‌باشد که موجب شهرت آن شده است. قاق یکی دیگر از نان‌های سنتی قزوین است که خشک و شیرین بوده و با چای صرف می‌شود. از دیگر نان‌های سنتی قزوین می‌توان به شیرمال و زنجبیلی اشاره کرد، که کم شیرین بوده و همراه با عصرانه و چای خورده می‌شود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
تحویل
تحویل
مستقیم
مستقیم
عزیز
عزیز
جنگ اول، به از صلح آخر
جنگ اول، به از صلح آخر