فسنجان. [ ف ِ س ِ ] ( اِ ) نوعی از خورش که از مغز گردو و ناردان و گوشت ترتیب دهند و فسوجن نیز گویند. ( ناظم الاطباء ). خورشی که از گوشت ماکیان ، اردک ، مرغابی یا گوسفند با مغز گردو و روغن و رب تهیه کنند و انواع دارد. ( فرهنگ فارسی معین ). رجوع به فسوجن شود. فسنجان. [ ف ِ س ِ ] ( اِخ ) شهری از نواحی فارس. ( از معجم البلدان ).
فرهنگ معین
(فِ س ) (اِ. ) خورشی که از گوشت پرنده یا گوسفند با مغز گردو و روغن و رب انار تهیه کنند.
فرهنگ عمید
خورشی که از گوشت یا مرغ، مغز گردو، رب انار، و گاهی شکر تهیه می شود.
ویکی واژه
فسنجان (غذا) خورشی که از گوشت پرنده یا گوسفند با مغز گردو و روغن و ربانار تهیه کنند.