چلو بختیاری

چلو بختیاری

چلو بختیاری یکی از غذاهای محبوب و معروف ایرانی است که ابتدا در مناطق بختیاری مانند چهارمحال و بختیاری، خوزستان و استان اصفهان تهیه می‌شد، اما امروزه به یک غذای مشهور در سراسر ایران تبدیل شده است. این غذا شامل برنج (چلو) و گوشت (راسته گوسفندی و سینه مرغ) است که به همراه سبزیجات و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود.

مواد اصلی و طرز تهیه چلو بختیاری

برنج: برنج ایرانی که به‌صورت دمی یا آبکش شده سرو می‌شود.

گوشت: گوشت راسته گوسفندی و سینه مرغ که به قطعات کوچک برش داده می‌شود. این گوشت‌ها با پیاز و ادویه‌ها مزه‌دار می‌شوند تا عطر و طعم خوبی بگیرند.

ادویه‌ها: ادویه‌هایی مانند زردچوبه، زعفران و فلفل برای طعم‌دهی به غذا استفاده می‌شود.

طرز تهیه

ابتدا گوشت راسته گوسفند و سینه مرغ را به قطعات مناسب برش می‌زنند و با پیاز و ادویه‌ها مزه‌دار می‌کنند. سپس آن‌ها را روی سیخ‌های کباب قرار می‌دهند و به آرامی کباب می‌کنند. کباب بختیاری به همراه برنج زعفرانی (چلو) سرو می‌شود و می‌تواند با سبزیجات کبابی و سس‌های مختلف تزئین شود.

فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم