تریج ماهی یکی از روشهای مهم در صنعت شیلات و آبزیپروری به شمار میآید که به منظور بهبود کیفیت و افزایش تولید ماهیها انجام میشود. این روش به ویژه در مزارع پرورش ماهی به کار میرود و شامل فرآیندهایی است که به کمک آنها میتوان به بهینهسازی شرایط زیستی ماهیها پرداخت. این کلمه به معنای انتخاب و جداسازی ماهیهای با کیفیت و سالم از سایرین است، که این کار به رشد بهتر و کاهش بیماریها کمک میکند. در این فرآیند، عواملی نظیر اندازه، سلامت و مقاومت ماهیها در برابر بیماریها مد نظر قرار میگیرند. با اجرای صحیح این روش، میتوان تولید را افزایش داده و در عین حال از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری کرد. به طور کلی، این کلمه یک گام اساسی در راستای دستیابی به شیلات پایدار و بهرهوری بیشتر در این صنعت محسوب میشود.