اردها

اردها

اردها به خمیری گفته می‌شود که از ترکیب آرد و آب به دست می‌آید و در تهیه نان و برخی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها کاربرد دارد. این خمیر می‌تواند با افزودن مواد مختلفی مانند نمک، روغن و ماست غنی‌تر شود. در پخت نان‌های مختلف، از جمله نان‌های سنتی و فانتزی، به کار می‌رود و به عنوان پایه بسیاری از غذاها، از قبیل دلمه‌ها و فطیرها، نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. آن ها به طور کلی به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند: اردهای نرم و اردهای سخت. نوع نرم معمولاً برای تهیه نان‌های سبک و شیرینی‌ها به کار می‌رود، در حالی که ارد سخت بیشتر در تهیه نان‌های حجیم و سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین، اردها می‌توانند از گندم، جو یا دیگر غلات تهیه شوند که هر کدام خواص و ویژگی‌های خاص خود را دارند و در نتیجه طعم و بافت نهایی محصول متفاوت خواهد بود. همچنین یکی از روستاهای گردشگری استان آذربایجان شرقی است که در دهستان ملایعقوب بخش مرکزی شهرستان سراب قرار دارد. این روستا به عنوان تولیدکننده عسل شناخته می‌شود و محصولات باغی مانند گردو، سیب و زردآلو را نیز تولید می‌کند. یکی از جاذبه‌های مهم این روستا، آب گرم است. به دلیل نزدیکی به کوه‌های بزقوش، همواره یکی از روستاهای پرآب شهرستان سراب به شمار می‌آید و در اطراف آن چشمه‌های فراوانی وجود دارد.

فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال لنورماند فال لنورماند فال قهوه فال قهوه فال تک نیت فال تک نیت فال تاروت فال تاروت