فریکاسه

لغت نامه دهخدا

فریکاسه. [ ف ِ س ِ ] ( فرانسوی، اِ ) گوشتی که به قطعات بریده و در سوس پخته شده باشد. و آن شامل انواع مختلف است. ( فرهنگ فارسی معین ).

فرهنگ معین

(فِ س ) [ فر. ] (اِ. ) گوشتی که به قطعات بریده و در سسس پخته شده باشد و آن شامل انواع مختلف است.

ویکی واژه

گوشتی که به قطعات بریده و در سسس پخته شده باشد و آن شامل انواع مختلف
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال تاروت فال تاروت فال قهوه فال قهوه فال تک نیت فال تک نیت فال ای چینگ فال ای چینگ