لقمه مرغ

لقمه مرغ یا همان چیکن ناگت، یک فرآورده غذایی است که از گوشت مرغ تهیه می‌شود. این محصول از گوشت مرغ استخوان‌زدایی شده به همراه ادویه‌ها، مواد افزودنی و چاشنی‌ها ساخته می‌شود و سپس به شکل‌های مختلف (مانند لقمه‌های کوچک) قالب‌گیری می‌شود.

پس از آماده شدن، این لقمه‌ها با پودر نان یا خرده‌های نان آغشته شده و معمولاً سرخ می‌شوند یا به صورت نیمه‌پخته آماده شده و برای مصرف در خانه یا رستوران‌ها عرضه می‌گردند.

مشخصات

مواد اصلی: گوشت مرغ، ادویه‌ها، مواد افزودنی و خرده‌های نان.

روش تهیه: استخوان‌زدایی، قالب‌گیری، آغشته کردن به پودر نان، و سرخ کردن.

کاربرد: یک غذای سریع و محبوب، به‌ویژه در فست‌فودها و میان وعده‌ها.

لقمه مرغ به دلیل طعم مطلوب، سهولت در مصرف و تهیه، و محبوبیت در میان کودکان و بزرگسالان، یکی از فرآورده‌های غذایی رایج در صنعت غذا محسوب می‌شود.

فرهنگستان زبان و ادب

{chicken nugget} [علوم و فنّاوری غذا] فراوردۀ آغشته به پودر نان که از گوشت مرغ استخوان زدایی شده تهیه می‌شود.

فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال زندگی فال زندگی فال انگلیسی فال انگلیسی فال قهوه فال قهوه فال شیخ بهایی فال شیخ بهایی