ترشاله

لغت نامه دهخدا

ترشاله. [ ت ُ/ ت ُ رُ ل َ / ل ِ ] ( اِ مرکب ) زردآلویی که هسته آنرا بیرون آورده خشک کرده باشند. ( فرهنگ نظام ). برگه زردآلو، از جنس بد و نامرغوب که کمی مزه ترش دارد. آلوانک. زردآلوی نارس. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ).

فرهنگ فارسی

زرد آلوییکه هسته آنرا بیرون آورده خشک کرده باشند برگه زرد آلو از جنس بد و نامرغوب که کمی مزه ترش دارد.

جمله سازی با ترشاله

ترشاله یا زردآلوی خشک را می توان به شکل خشک شده و یا بعد از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل ۲ ساعت استفاده کرد.
با این روش شما می‌توانید براحتی در فصل زرد‌‌‌ آلو ترشاله درست کرده و در فصل پاییز و زمستان از خواص زرد آلو بهره مند شوید.
ترشاله (برگه) اصطلاحیست برای برگ زرد آلو خشک شده البته می‌توان از برگ قیسی هم آن‌را تهیه کرد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال سنجش فال سنجش فال تک نیت فال تک نیت فال ماهجونگ فال ماهجونگ فال انگلیسی فال انگلیسی