گرد غوره

لغت نامه دهخدا

گرد غوره. [ گ َ دِ رَ / رِ ] ( ترکیب اضافی، اِ مرکب ) گردی است که از غوره انگور گیرند و بر روی غذا پاشند.

جمله سازی با گرد غوره

به‌جز مرغ و گوشت، ته‌چین را با بادنجان، اسفناج و لوبیا نیز می‌پزند. برای مثال علی‌اکبر خان آشپزباشی، آشپز دربار قاجار، روش پخت ته‌چین اسفناج را این‌گونه شرح می‌دهد: «اسفناج را شسته، خرد کرده، و زیر آب چلاو گذارده و فشار داده؛ اگر خواهند آلوی بخارایی یا گوجهٔ برقانی یا گرد غوره در لای آن ته‌دیگ، بعد از ریختن یک کفگیر پلاو گذارند؛ آلو و گوجه را هم جداجدا ته‌چین کنند». در این ته‌چین به جای آلو بخارا می‌توان رب انار یا آلوچهٔ هسته‌گرفته را نیز به‌کار برد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
هورنی
هورنی
پاداش
پاداش
کون کردن
کون کردن
فال امروز
فال امروز