یخ شیری

فرهنگستان زبان و ادب

{milky ice} [علوم جَوّ] نوعی یخِ حاصل از یخ زنی هواگرد در حالت بینابینی یخ شفاف و یخ مات که در دمای 4- تا 15- درجۀ سلسیوس تشکیل می شود

ویکی واژه

نوعی یخِ حاصل از یخ‌زنی هواگرد در حالت بینابینی یخ شفاف و یخ مات که در دمای ۴- تا ۱۵- درجۀ سلسیوس تشکیل می‌شود.

جمله سازی با یخ شیری

سابقهٔ اکلر در تاریخ شیرینی‌پزی کم‌تر از دویست سال و سرچشمهٔ آن فرانسه است. به‌احتمال، ماری آنتوان کارم، سرآشپز مشهور اوایل سدهٔ نوزدهم، نخستین کسی بود که دست به درست کردن اِکلر زد.