ماهی‌تابه

ماهی‌تابه

لغت نامه دهخدا

ماهی تابه. [ ب َ / ب ِ ] ( اِ مرکب ) ظرفی مسین یا جز آن با دسته که ماهی و جز آن را در آن سرخ کنند. ماهی سرخ کن.ماهی تاوه. ماهی توه. ( یادداشت به خط مرحوم دهخدا ).

فرهنگ معین

(بِ ) (اِمر. ) ظرف فلزی پهن که در آن ماهی یا چیز دیگر سرخ می کنند، ماهی تاوه.

فرهنگ عمید

ظرف فلزی پهن، لبه دار و کم عمق که در آن ماهی یا چیز دیگر سرخ می کنند.

فرهنگ فارسی

( اسم ) ۱- تابه ای که در آن ماهی سرخ کنند. ۲- مطلق تابه.

دانشنامه عمومی

ماهی تابه یکی از وسایل آشپزخانه است که برای گرم کردن یا سرخ کردن انواع غذا به کار می رود. به ماهی تابه ماهی تاوه یا ماهی توه نیز گفته می شد.

جمله سازی با ماهی‌تابه

گوشت معمولاً تفت‌آب‌پزی می‌شود. تفت در ماهی‌تابه هم وجود دارد هرچند که این شیوه در آشپزی فرانسوی و اتریشی ریشه دارد. چندین شیوهٔ پخت هم تکامل یافته‌است مانند تفت ترش که با قرار دادن گوشت در شراب انجام می‌شود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال کارت فال کارت فال ارمنی فال ارمنی فال تماس فال تماس فال قهوه فال قهوه