خامه ترش

دانشنامه عمومی

خامه ترش یک فراورده لبنی است که از تخمیر خامه معمولی، توسط نوعی خاص از باکتری که سبب ایجاد اسید لاکتیک در خامه ( معمولی ) می شود، تولید می گردد. کشت باکتری در فرایند مذکور که سبب ترش و غلیظ شدن خامه می گردد می تواند به صورت طبیعی یا با دخالت عامل انسانی صورت گیرد. نام این نوع خامه از تولید اسید لاکتیک در نتیجه تخمیر باکتری، منشأ می گیرد که فرایند ترش شدن نامیده می شود. طعم و مزه این نوع خامه، ترش ملایم است.

ویکی واژه

خامه‏ای که به‌وسیلۀ باکتری‌ها تخمیر شده یا با افزودن اسیدهای خوارکی ترش‏شده باشد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم