خمیرابه
دانشنامه عمومی
گرانروی خمیرابه ها متغیر است. ممکن است بسیار سفت باشد به حدی که با برگرداندن قاشق از آن نریزد یا در حد خامه بسیار رقیق باشد و به حدی که بتوان یک قطره از آن را از قاشق ریخت. گرمایی که برای این خمیر بکار می رود، معمولاً برای سرخ کردن، تنوری کردن یا بخارپز کردن جهت پخت مواد تشکیل دهنده و تبدیل خمیر به شکل جامداست. طعم این خمیر ممکن است شیرین یا خوش مزه باشد، اغلب به آن یا شکر یا نمک ( گاهی هر دو ) اضافه می شود. بسیاری از طعم دهنده های دیگر از قبیل گیاهان دارویی، ادویه جات، ترشی جات، سبزیجات و میوه جات نیز ممکن است به مخلوط خمیر اضافه شود.
• کیک، کیک فنجانی، پیراشکی
• پنکیک
• وافل
• تمپورا، پاکوره
• چیپس و ماهی
• شمال آمریکا بیسکوئیت، کلوچه