مارشملو (Marshmallow) نوعی شیرینی نرم و اسفنجی است که از ترکیب شکر، آب، ژلاتین و طعمدهندهها تهیه میشود. این شیرینی به دلیل بافت لطیف و طعم شیرینش محبوب است و در انواع مختلفی عرضه میشود.
تاریخچه
مارشملوها از زمانهای قدیم وجود داشتهاند، اما نسخه مدرن آن در قرن نوزدهم در فرانسه توسعه یافت. در ابتدا، آنها از عصاره ریشهی گیاه مارشملو تهیه میشدند، این گیاه به خاطر خاصیت نرمکنندهاش شناخته شده بود و در گذشته برای تهیه داروها نیز استفاده میشد. اما با گذشت زمان، تولید آن به شکلی که امروز میشناسیم، شامل استفاده از شکر و ژلاتین شد.
ترکیبات
این شیرینیها از ترکیب شکر، آب و ژلاتین تهیه میشوند که به ایجاد بافت نرم و لطیف آن کمک میکنند، برای اینکه شیرینی حجم و نرمی بیشتری داشته باشد میتوان از سفیده تخممرغ نیز استفاده کرد. علاوه بر این، طعمدهندهها در تولید این تنقلات نقش مهمی دارند و میتوانند شامل وانیل و طعمدهندههای میوهای مانند توتفرنگی، لیمو، پرتقال و انبه باشند. این طعمدهندهها به شیرینی طعم و رنگهای متنوع و جذابی میبخشند.
کاربردها
مارشملوها بهطور معمول بهعنوان یک خوراکی مستقل یا میانوعده مصرف میشوند. همچنین در تهیه دسرها، کیکها و شیرینیها و تزئین آنها نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
ملاحظات بهداشتی
این شیرینیها حاوی قند بالایی هستند و مصرف زیاد آنها ممکن است به افزایش وزن و مشکلات دندانی منجر شود. همچنین افرادی که به ژلاتین حساسیت دارند باید از مصرف آنها خودداری کنند.