جاکوشن

کلمه جاکوشن در زبان هندی به معنای اسفناج است. اسفناج یکی از سبزیجات مفید و پرکاربرد در بسیاری از فرهنگ‌های غذایی سراسر جهان است. این سبزی با برگ‌های سبز و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی، به عنوان منبع غنی آهن، کلسیم، ویتامین A و C شناخته می‌شود و خواص فراوانی برای سلامتی دارد.

در آشپزی هندی، اسفناج نقش مهمی دارد و در تهیه انواع غذاها و خورشت‌ها استفاده می‌شود. یکی از غذاهای معروف هندی که با اسفناج تهیه می‌شود، «پالاک پنیر» است که ترکیبی از اسفناج و پنیر هندی (پنیر کبابی یا پنیر تازه) است و طعمی خاص و محبوب دارد.

بنابراین، وقتی گفته می‌شود جاکوشن، منظور همان سبزی سبز و مغذی است که در فرهنگ غذایی نقاط مختلف جهان جایگاه ویژه‌ای دارد و به صورت‌های مختلف در غذاها استفاده می‌شود.

لغت نامه دهخدا

جاکوشن. [ ] ( اِ ) به هندی اسفناج است. ( تحفه حکیم مؤمن ).

فرهنگ فارسی

اسفناج
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال راز فال راز فال ابجد فال ابجد فال تاروت فال تاروت فال کارت فال کارت