شکلات شیری
دانشنامه عمومی
شکلات هایی که درصد کاکائو آنها بیشتر باشد، دارای ترکیباتی هستند که برای بدن انسان بسیار مفید هستند، بنابراین با توجه به میزان پایین کاکائو استفاده شده در شکلات شیری در مقایسه با شکلات تلخ، میزان خواص آن برای بدن انسان نیز بسیار پایین و حتی مضر می باشد. شکلات شیری باعث افزایش کالری، چاقی و قند خون و کلسترول می شود در حالی که شکلات تلخ برعکس باعث کاهش قند خون، لاغری و دارای کالری بسیار کمتری است و خواص بسیار بیشتری برای بدن انسان دارد.
این درصدها نسبی می باشند.
ویکی واژه
جمله سازی با شکلات شیری
شکلاتسازی در سوئیس از قرن ۱۸ میلادی شروع شد، اما در اواخر قرن ۱۹ به شهرت جهانی رسید که دلیل آن دستیابی به صنعت و اختراعاتی در زمینه معتدلسازی و شکلدهی شکلات بود که منجر به بالا رفتن کیفیت آن شد. همچنین ابتکار ساخت شکلات شیری توسط دانیل پیتر از این اقدامات بود.
شکلاتهایی که درصد کاکائو آنها بیشتر باشد، دارای ترکیباتی هستند که برای بدن انسان بسیار مفید هستند، بنابراین با توجه به میزان پایین کاکائو استفاده شده در شکلات شیری در مقایسه با شکلات تلخ، میزان خواص آن برای بدن انسان نیز بسیار پایین و حتی مضر میباشد. شکلات شیری باعث افزایش کالری، چاقی و قند خون و کلسترول میشود در حالی که شکلات تلخ برعکس باعث کاهش قند خون، لاغری و دارای کالری بسیار کمتری است و خواص بسیار بیشتری برای بدن انسان دارد.