فرهنگستان زبان و ادب
{chicken sausage} [علوم و فنّاوری غذا] سوسیس تهیه شده از گوشت بازیابیشدۀ مرغ گوشتی یا غیرگوشتی و گاه پوست و دیگر اجزای مرغ، مانند سنگدان و دل
{chicken sausage} [علوم و فنّاوری غذا] سوسیس تهیه شده از گوشت بازیابیشدۀ مرغ گوشتی یا غیرگوشتی و گاه پوست و دیگر اجزای مرغ، مانند سنگدان و دل
سوسیس تهیهشده از گوشت بازیابیشدۀ مرغ گوشتی یا غیرگوشتی و گاه پوست و دیگر اجزای مرغ، مانند سنگدان و دل.
💡 با وجود نگه داشتن بوی ملایم برگ پاندان، برخی طعمهای دیگر هم به غذا اضافه میشود از قبیل ران مرغ، سوسیس مرغ و برخی گیاهان و انواع گوشت و مرغ چینی. در برخی موارد برنج نیز همچون برگ دور آن سبزرنگ است که این رنگ از طریق افروده عصاره پاندان به برنج تامین میشود.