مالتسازی فرآیندی است که در آن قندهای موجود در دانههای غلات احیا شده و به قندهای سادهتر تبدیل میشوند. این فرآیند به طور کلی شامل خیس کردن دانهها، جوانهزنی و سپس خشک کردن آنهاست. در این مراحل، آنزیمهای خاصی فعال میشوند که قندهای پیچیده را به قندهای قابل جذب تبدیل میکنند. نتیجه نهایی این فرایند تولید مالت است که در صنایع غذایی و نوشیدنی به کار میرود. مالت به عنوان یک منبع انرژی، طعم و عطر خاصی به محصولات میدهد و به همین دلیل در تولید آبجو و نان از اهمیت زیادی برخوردار است. با توجه به اینکه مالتسازی به بهبود کیفیت و ارزش غذایی محصولات کمک میکند، این فرآیند نقش مهمی در صنعت غذایی دارد.