آبمیوه مایعی است که بهطور طبیعی از میوهها یا سبزیجات استخراج میشود. آبمیوه تازه از طریق فشردن میوهها و سبزیجات یا خیساندن آنها بدون استفاده از حرارت یا حلال به دست میآید. به عنوان مثال، آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه میشود. میتوان آبمیوه را در خانه با استفاده از دستگاههای آبمیوهگیری دستی یا برقی از میوهها و سبزیجات تازه تهیه کرد. در آبمیوههایی که در فروشگاهها موجود هستند، معمولاً فیبر یا تفاله میوه از آب آن جدا میشود، هرچند که آب پرتقال تازه با تفاله نیز در بازار عرضه میشود. آبمیوهها گاهی به صورت غلیظشده و گاهی به صورت منجمد ارائه میشوند که در این حالت مصرفکننده باید مقداری آب به آبمیوه غلیظشده اضافه کند تا غلظت طبیعی آن بازگردد. پرمصرفترین انواع آبمیوه شامل آب سیب، پرتقال، گریپفروت، آناناس، گوجهفرنگی، انبه، هویج و انگور هستند. آبمیوه معمولاً به منظور حفظ سلامتی مصرف میشود. به عنوان مثال، آب پرتقال سرشار از ویتامین C است و آب آلو به بهبود هضم غذا کمک میکند. در سالهای اخیر، مصرف آبمیوه در بسیاری از کشورها افزایش یافته است، زیرا به عنوان یک منبع طبیعی برای بهبود سلامت شناخته میشود و مردم نسبت به گذشته توجه بیشتری به ارتقاء سلامتی خود دارند. با این حال، مصرف بیش از حد آبمیوه میتواند منجر به افزایش قند خون و خطر ابتلا به دیابت و همچنین افزایش وزن شود.

آبمیوه
دانشنامه اسلامی
[ویکی فقه] آب میوه. این عنوان، براساس برخی روایات و گفته های مفسّران، از «شَرابِک»،
عنوان آب میوه از تعبیرهای «شرابک»
ویکی واژه
آبی که از فشردن هر یک از میوهها بدست آید.
جملاتی از کلمه آبمیوه
تولید آبمیوه طبیعی دارای کنستانتره و پوره میوه
کارخانه نوشیدنی مگامایز تولید کننده آبمیوه طبیعی