تنواری

فرهنگستان زبان و ادب

{body} [علوم و فنّاوری غذا، مهندسی بسپار] [بسپار] خاصیتی در ماده که در نتیجۀ تلفیق ویژگی های گران رَوی و خمیرگونگی و خودچسبی (self adhesion ) پدید می آید [ فنّاوری غذا ] خاصیتی در بافت موادغذایی مایع و نوشیدنی ها که به میزان پُری (fullness ) و قوام آن مواد بس...

ویکی واژه

[بسپار] خاصیتی در ماده که در نتیجۀ تلفیق ویژگی‌های گران‌رَوی و خمیرگونگی و خودچسبی (self adhesion) پدید می‌آید [ فنّاوری غذا ] خاصیتی در بافت موادغذایی مایع و نوشیدنی‌ها که به میزان پُری (fullness) و قوام آن مواد بستگی دارد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال مکعب فال مکعب فال تاروت فال تاروت فال پی ام سی فال پی ام سی فال شیخ بهایی فال شیخ بهایی