بادام هندی
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
دانه های بادام هندی را در حالت نارس و زمانی که پوسته اش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت می کنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج می سازند. البته آن ها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزش آور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا آثار مضر آن از بین برود. چنین دانه هایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند و خاک رُس مصرف می کنند. [ نیازمند منبع]
بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقه چه هایی می کنند که توسط باغداران جمع آوری و به صورت خام و پخته، به ویژه در ایالت «کرالا» ی هند مصرف می شوند.
بادام هندی در مناطق گرمسیر رشد می کند. این آجیل در واقع یک میوه است که توسط درختی همیشه سرسبز تولید می شود. این درخت می تواند سیب بادام هندی نیز تولید کند و حداکثر ۱۴ متر رشد کند. دانه های بادام هندی را زمانی که هنوز سبز و نارس هستند برداشت می کنند. پس از برداشت به دلیل این که پوست میوه هنوز کاملاً سفت نشده آن را توسط یک چاقو می برند و مغز میوه را جداسازی می کنند. سپس مغز را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا اثرات مضر آن از بین برود و قابل مصرف شود.
• کاهش فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون
• لاغری و کاهش وزن
• پیشگیری از گرفتگی رگ ها و سلامت قلب
• سم زدایی و درمان کبد چرب و بیماری های مربوط به کبد
• پیشگیری از تولید سنگ صفرا
• سرشار از آنتی اکسیدان و به همین سبب تأثیرگذار در پیشگیری از انواع سرطان
• سلامتی دهان، دندان و لثه ها
• بهبود دستگاه گوارش و کمک به گوارش غذا
• تقویت توانایی باروری در آقایان
• کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
• محافظت از ماهیچه و استخوان ها
• کمک به بهبود فرایند خواب آرام و کافی
• درمان کم خونی
• سلامتی سیستم عصبی ( مغز و اعصاب )
• حفظ سلامت پوست و مو
دانشنامه آزاد فارسی
بادامِ هِندی (cashew)
درختی با نام علمی Anacardium occidentale، از خانوادۀ سماقیان، متعلق به امریکای استوایی. به فراوانی در هند و افریقا نیز کشت می شود. میوه ای سمّی و قلوه ای شکل تولید می کند که پس از بودادن خوردنی است.