مسقطی

لغت نامه دهخدا

مسقطی. [ م َ ق َ ] ( ص نسبی ، اِ ) منسوب به مسقط. از مسقط. رجوع به مسقط شود. || حلوای مسقطی ؛ نوعی حلوا( شیرینی ) از نشاسته و بادام ، و اصل آن مسخته است و عرب مشاش گوید. ( یادداشت مرحوم دهخدا ). || نوعی شیرینی از نشاسته و هل که به شکل لوزی برند و زفت تر از راحةالحلقوم است. ( یادداشت مرحوم دهخدا ).

فرهنگ معین

(مَ قَ ) [ ع . ] (اِ. ) نوعی شیرینی شبیه ژله که از نشاسته وشکر و مواد معطر می سازند.

فرهنگ عمید

نوعی شیرینی که از شکر، نشاسته، گلاب، آب، و روغن تهیه می شود.

فرهنگ فارسی

نوعی ازشیرینی که باشکرونشاسته وروغن درست میکنند
( اسم ) نوعی شیرینی طرز تهیه : پنج سیر نشاست. گل را با آب سرد و گلاب خیسانده و خمیر کرده بصورت ماست در آورده و دو سه روز بحال خود میگذارند .

دانشنامه آزاد فارسی

مَسقَطی
(منسوب به مسقط پایتخت عمان) از انواع خوردنی های شیرین ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، فراهم آمده از نشاسته، شکر، کره، هِل و گلاب، مغز پستۀ کوبیده یا بادام خلال کرده، و زعفران ساییده یا بدون آن. مسقطی از انواع پس غذاهای ایرانی به شمار می رود. هل پوست نکنده را می کوبند و در کمی آب می جوشانند و شیرۀ به دست آمده را از صافی می گذرانند و آن گاه به مقدار لازم گلاب به آن می افزایند.

ویکی واژه

نوعی شیرینی شبیه ژله که از نشاسته وشکر و مواد معطر می‌سازند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال تخمین زمان فال تخمین زمان فال تاروت فال تاروت فال درخت فال درخت فال ای چینگ فال ای چینگ