کیک فنجانی
دانشنامه عمومی
ترکیبات این کیک مانند دیگر کیک ها شکر، کره، آرد و تخم مرغ است. البته روی این کیک را با سس ها و ترکیبات دیگر مثل خامه فرم گرفته یا انواع میوه تزئین می کنند و یا با استفاده از فوندانت برای تهیه تم تولدهای زیبا به کاربرده می شوند.
• اندازه کاپ کیک ها معمولاً کوچکتر از مافین است.
• کاغذ مافین ضخیم تر از کاغذ کاپ کیک است.
• کاپ کیک ، هوادهی ( زدن کره با شکر به هدف پف کردن و سبک شدن بافت کیک ) بیشتری می شود و بافت سبک و اسفنجی تری دارد. مافین بافت سنگین تری دارد چون معمولاً هوادهی نمی شود.