کیک فنجانی

فرهنگستان زبان و ادب

{cup cake, fairy cake, patty cake} [علوم و فنّاوری غذا] کیک اسفنجی کوچک و گردی که در قوطی های مسی جداگانه یا قالب های کاغذی پخته می شود

دانشنامه عمومی

کیک فنجانی یا کاپ کیک ( به انگلیسی:Cupcake ) نوعی کیک کوچک است که برای یک نفر آماده می شود. در قالب مخصوص کاپ کیک که در آن کاغذ کاپ کیک گذاشته شده ، پخته می شود.
ترکیبات این کیک مانند دیگر کیک ها شکر، کره، آرد و تخم مرغ است. البته روی این کیک را با سس ها و ترکیبات دیگر مثل خامه فرم گرفته یا انواع میوه تزئین می کنند و یا با استفاده از فوندانت برای تهیه تم تولدهای زیبا به کاربرده می شوند.
• اندازه کاپ کیک ها معمولاً کوچکتر از مافین است.
• کاغذ مافین ضخیم تر از کاغذ کاپ کیک است.
• کاپ کیک ، هوادهی ( زدن کره با شکر به هدف پف کردن و سبک شدن بافت کیک ) بیشتری می شود و بافت سبک و اسفنجی تری دارد. مافین بافت سنگین تری دارد چون معمولاً هوادهی نمی شود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم