حساسیت غذایی
دانشنامه عمومی
هرگونه غذا یا ماده ای که بلعیده می شود می تواند باعث بروز واکنش آلرژیک شود. شیر گاو، زرده تخم مرغ، گندم، سویا، بادام کوهی یا همان پسته شامی، بادمجان، ماهی، آجیل های درختی ( مثل گردوی معمولی ) ، صدف دریایی، خربزه، کنجد، تخم آفتاب گردان، و شکلات غذاهایی هستند که بیشتر باعث این حالت می شوند.
درمان اصلی اجتناب از مصرف غذای آلرژی زا میباشد هرچند دارویی برای درمان کامل حساسیت غذایی وجود ندارد، اما از بعضی از داروها ( مانند آنتی هیستامینها و کورتونها ) می توان برای تخفیف یا رفع علایم استفاده نمود. حساسیت زدایی نیز گاه کاملاً مؤثر است.