خورکک

خورکک یک نوع خوراک محلی است که در برخی از مناطق ایران تهیه می‌شود. این غذا معمولاً از ترکیب برنج، گوشت و ادویه‌جات تهیه می‌شود و به عنوان یک وعده غذایی مغذی و خوشمزه شناخته می‌شود. خورکک به ویژه در جشن‌ها و مراسم ویژه سرو می‌شود و می‌تواند به صورت داغ یا سرد مصرف شود. برای تهیه خورکک به موادی همچون برنج، گوشت معمولاً گوشت گوسفند یا مرغ، پیاز، ادویه‌جات زردچوبه، دارچین و نمک و گاهی سبزیجات نیاز است. همچنین می‌توان از مغزها و خشکبار برای افزایش عطر و طعم استفاده کرد. این مواد با دقت ترکیب شده و با حرارت مناسب پخته می‌شوند تا طعم مطلوبی به دست آید. همچنین این واژه به معنای کوچک در سیستان و بلوچستان می باشد.

فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال احساس فال احساس فال تاروت فال تاروت فال لنورماند فال لنورماند فال حافظ فال حافظ