قشمش معرب کلمه کشمش است. این نوع میوه از مویز لطیفتر میباشد. کشمش طعمی لذیذ دارد و میتواند به عنوان یک افزودنی عالی در انواع سالادها، همراه با ماست و در ترکیب با بلغور جوی دوسر مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، استفاده از آن در غلات صبحانه نیز گزینهای مناسب است. کشمش در دسرها نیز کاربرد دارد و به خوشمزهتر شدن آنها کمک میکند. با وجود اندازه کوچک خود، کشمش منبعی غنی از انرژی، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. کشمش حاوی پلیفنل است که موجب غنی شدن آن از آنتیاکسیدانهای متعدد میشود. این آنتیاکسیدانها قادرند در برابر ترکیبات مضر به نام رادیکالهای آزاد مقاومت کنند و از آسیب آنها به سلولها جلوگیری نمایند. به این ترتیب، التهاب و بیماریهای مختلف در بدن کاهش مییابد.