فرهنگستان زبان و ادب
{confectionery cream} [علوم و فنّاوری غذا] نامیزۀ روغن در آب یا آب در روغن که از آن عمدتاً به عنوان پُرکننده در فراورده های قنادی استفاده می کنند
{confectionery cream} [علوم و فنّاوری غذا] نامیزۀ روغن در آب یا آب در روغن که از آن عمدتاً به عنوان پُرکننده در فراورده های قنادی استفاده می کنند
💡 از دیگر جاذبههای این خیابان میتوان به کافهها، رستورانها، قنادیها، ساندویچیها و عروسکفروشیهای فراوانش اشاره کرد. در روزهای ولنتاین عروسکفروشیهای خیابان میرزای شیرازی به فروش اجناسی مربوط به این روز میپردازند. قنادی طلایی و ساندویچی طلایی دو فروشگاه پررفتوآمد در این خیابان است.
💡 سردر و جداره ساختمان آقای اکرامی مربوط به دوره پهلوی است و در تبریز، خیابان امام، چهارراه شریعتی، جنب قنادی رکس واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۶۸۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
💡 در اوایل دورهٔ پهلوی، در اوایل خیابان لالهزار از سوی میدان توپخانه، مغازهای به نام پیرایش قرار داشت که به جهت داشتن پوشاک مد روز در تهران شهرت داشت. روبهروی این مغازه، کافه قنادی لالهزار واقع بود.
💡 بیکینگ پودر (به انگلیسی: Baking powder) یا پودر قنادی یک نوع عامل ورآورنده است که از مخلوط کردن یک باز (کربنات یا بیکربنات) با یک اسید ضعیف تهیه میشود و برای ورآمدن خمیر و حجم دادن به انواع نان و کیک استفاده میشود.
💡 خانه نعمت اله قنادی مربوط به دوره قاجار است و در لار، محله جاشهر، مجاور حسینیه حاج کاظمی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۷۱۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.