{milky ice} [علوم جَوّ] نوعی یخِ حاصل از یخ زنی هواگرد در حالت بینابینی یخ شفاف و یخ مات که در دمای 4- تا 15- درجۀ سلسیوس تشکیل می شود
ویکی واژه
نوعی یخِ حاصل از یخزنی هواگرد در حالت بینابینی یخ شفاف و یخ مات که در دمای ۴- تا ۱۵- درجۀ سلسیوس تشکیل میشود.
جمله سازی با یخ شیری
سابقهٔ اکلر در تاریخ شیرینیپزی کمتر از دویست سال و سرچشمهٔ آن فرانسه است. بهاحتمال، ماری آنتوان کارم، سرآشپز مشهور اوایل سدهٔ نوزدهم، نخستین کسی بود که دست به درست کردن اِکلر زد.