افت نهایی

فرهنگستان زبان و ادب

{release} [موسیقی] بخش آخر منحنی تغییرات زمانی صدا که در آن شدت صوت به تدریج کاهش می یابد تا به صفر برسد

ویکی واژه

بخش آخر منحنی تغییرات زمانی صدا که در آن شدت صوت به‌تدریج کاهش می‏یابد تا به صفر برسد.

جمله سازی با افت نهایی

پایه‌ای از خامه، شیر، شکر و اغلب تخم‌مرغ است که پخته، سرد می‌شود و سپس در ظرف یخ زده به هم زده می‌شود تا زمانی که هوا تا حدی یخ بزند و طعمی منجمد اما خامه‌ای به دست بیاید. نسبت چربی لبنیات به قند برای بافت نهایی محصول بسیار مهم است. طعم‌دهنده‌هایی مانند وانیل و شکلات معمولاً قبل از پختن پایه بستنی اضافه می‌شوند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
چوسی
چوسی
شروع
شروع
هول
هول
ترکش
ترکش