تنواری

فرهنگستان زبان و ادب

{body} [علوم و فنّاوری غذا، مهندسی بسپار] [بسپار] خاصیتی در ماده که در نتیجۀ تلفیق ویژگی های گران رَوی و خمیرگونگی و خودچسبی (self adhesion ) پدید می آید [ فنّاوری غذا ] خاصیتی در بافت موادغذایی مایع و نوشیدنی ها که به میزان پُری (fullness ) و قوام آن مواد بس...

ویکی واژه

[بسپار] خاصیتی در ماده که در نتیجۀ تلفیق ویژگی‌های گران‌رَوی و خمیرگونگی و خودچسبی (self adhesion) پدید می‌آید [ فنّاوری غذا ] خاصیتی در بافت موادغذایی مایع و نوشیدنی‌ها که به میزان پُری (fullness) و قوام آن مواد بستگی دارد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم