عیسی باغ
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
در مورد وجه تسمیه این روستا اطلاعات دقیقی وجود ندارد.
از زمان پیدایش این روستا اطلاعات زیادی وجود ندارد
آب و هوای روستا مرطوب با تابستان های گرم و زمستان های سرد و نسبتاً مرطوب است. درجه حرارت هوا در گرمترین موقع سال در ماه های مرداد ( برج اسد ) و شهریور ( برج سنبله ) تا ۳۵درجه سانتیگراد می رسد و بارش باران به صورت پراکنده از ماه اردیبهشت ( برج ثور ) تا دی ماه ( برج جدی ) است.
پوشش گیاهی این روستا رامی توان با توجه به موقعیت جغرافیایی آن به دو قسمت کوهستانی و دشتی طبقه بندی کرد:
به غیر از درختان ارس که در بلندی های شاه جهان، و کوه شاه حسن و به طور پراکنده قابل مشاهده می باشد، اغلب از درختان پسته، انار، زبان گنجشک، زرشک، ارغوان و انجیر وحشی، بومادران، استاقدوس، قسنی، کتیرا، گون و غیره… تشکیل شده است.
این بخش به دلیل قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی گرم و داشتن زمین های رسی دارای گیاهانی چون پیاز کوهی، درمنه، خارشتر، بارهنگ، اسپند، قارچ، پونه، تلخه، تشکیل می دهد.
حیوانات : از مهم ترین حیوانات که در روستا شناسایی شده می توان به روباه، گرگ، خوک، جوجه تیغی ، آهو، موش، کبک اشاره کرد.
از مهم ترین محصولات این روستا می توان به 'بادام - گردو – انگور – زردآلو - هلو اشاره کرد.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت این روستا برابر با ۴۵ نفر ( ۲۲ خانوار ) بوده است.
مردم این روستا از نژاد ترک و تیره بغایری هستند. که در زمان حمله هولاکوخان به ایران از منطقه قراقوم ترکمنستان به این منطقه کوچ داده شدند و زبان آن ها ترکی است.
مسلمانان ۸۰٪ و مسیحی ۲۰٪جمعیت روستا را تشکیل می دهند که مذهب مسمانان آن ها شیعه دوازده امامی است.
شیر برنج: این غذا با شیر و برنج درست می شودوهنگام خوردن نیز روی آن شکر یا شیره انگور ریخته می شود.
آش بلند: رشته ( خوشتلی ) همراه با ادویه و پیاز مواد تشکیل دهنده این نوع آش است وروی آن قاتق نیز ریخته می شود.
آش علفی ( بالشتی ) : روش پخت این آش بدین صورت است که داخل خمیر ورقه شده علف صحرایی ( با نام آجار ) قرار می دهند و در آب می جوشانند پس از پختن وهنگام استفاده، قاتق به آن اضافه می شود. این غذا جایگاه ویژه ای در سبد غذایی بهمن آبادی ها دارد.