ترشه
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
این گیاه پس از بارش های زمستانی شروع به روییدن می کند و در اواخر زمستان، تعداد آنها به حداکثر می رسد. در اوایل بهار ترشه گل دار می شود و برگ های سبز و خوراکی آن شروع به زرد شدن می کند. به این ترتیب دانه های موجود در گل توسط باد، آب و دیگر عوامل به لا به لای ریگ ها می رود تا سال بعد دوباره رشد کند.
ترشه، گیاهی بسیار خوشمزه و همان طور که از اسمش پیداست ترش مزه است.
گاهی اوقات پیچک هایی به دور آنها می پیچند که سبب سمی شدن ترشه می شود و خوردن آن سبب مسمومیت می شود.