{fish ball} [علوم و فنّاوری غذا] فراوردۀ غذایی گلوله ای شکل حاوی گوشت سفید ماهی که با شیر، آرد، عصارۀ رقیق (stock ) ماهی و ادویه مخلوط و پخته می شود
دانشنامه عمومی
ماهی قل قلی ( انگلیسی: Fish ball ) فراوردهٔ غذایی گلوله ای شکل حاوی گوشت سفید ماهی است که با شیر، آرد، عصارهٔ رقیق ماهی و ادویه مخلوط و به شکل سوپ یا آبگوشت پخته می شود یا به صورت سرخ شده مصرف می شود. منشأ این فراوردهٔ غذایی کشور چین است و علاوه بر آن در کشورهای جنوب شرق آسیا مانند هنگ کنگ، تایلند، ماکائو و ویتنام نیز علاقه مندان زیادی دارد. در برخی مناطق اروپا مانند اسکاندیناوی و ایسلند نیز غذایی مشابه این غذا تهیه می شود.