دودی کردن سرد

فرهنگستان زبان و ادب

{cold smoking} [علوم و فنّاوری غذا] فرایند دودی کردن مواد غذایی در دمای کمتر از 30 درجۀ سلسیوس که در طی آن مادۀ غذایی طعم دود می گیرد و خشک می شود، ولی عمل پختن انجام نمی شود متـ . دود دادن سرد

ویکی واژه

فرایند دودی کردن مواد غذایی در دمای کمتر از ۳0 درجۀ سلسیوس که در طی آن مادۀ غذایی طعم دود می‌گیرد و خشک می‌شود، ولی عمل پختن انجام نمی‌شود
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال رابطه فال رابطه فال راز فال راز فال میلادی فال میلادی فال سنجش فال سنجش