شیشلیک. ( ترکی ، اِ مرکب ) کباب سیخی. طرز تهیه آن چنین است : مقداری گوشت راسته قرمز و به اندازه یک چهارم آن دنبه را قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده مخلوط نمایند و نصف روز در محل خنکی بگذارند و روی آنرا سرکه و نمک و فلفل ریزند تاسرد شود و سپس چهار قطعه گوشت و یک قطعه دنبه بترتیب به سیخ باریک و بلند کشیده مانند کبابهای معمولی روی آتش پزند و آبدار بردارند و در قاب گذاشته روی آن را کره و پیاز خردکرده نهند. ( فرهنگ فارسی معین ).
فرهنگ معین
(اِ. )کباب معمولاً از گوشت گوسفند یا گاو به صورت قطعه های نازک ساطوری .
فرهنگ عمید
= ششلیک
ویکی واژه
کباب معمولاً از گوشت گوسفند یا گاو به صورت قطعههای نازک ساطو