خشکبار
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
پسته بادام
دانشنامه عمومی
در این روش میوه ها با جریان هوای طبیعی و نور مستقیم خورشید خشک می شوند و رطوبت آنها توسط هوای گرم گرفته می شود. در این روش با توجه به دمای هوا مدت زمان خشک شدن متفاوت می باشد.
در این روش از خشک کردن میوه های برش داده شده داخل سینی قرار میگیرد سپس از طریق هوای آزاد یا قرار دادن در کوره های خشک کن اقدام به خشک کردن میوه میکنند.
خشک کردن انجمادی از طریق حذف کامل رطوبت شکل میگیرد که در این روش میوه شکل ظاهری خود را حفظ میکند.
این روش سریع ترین روش خشک کردن بوده و با استفاده از مایکروویو انجام میگیرد.