بادامزمینی
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
بادام زمینی منبعی است غنی از پروتئین، ولی از آنجا که دارای بعضی انواع آمینو اسیدهای ضروری مانند لیزین، سیستین و متیونین نیست توصیه می شود به همراه مواد غذایی مکمّل استفاده شود مثل بدنسازان یا ورزشکارانِ دیگر.
هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی دارای موارد زیر است:
• ۵۶۷ کالری
• ۴۹ گرم چربی
• ۷۰۵ میلی گرم پتاسیم
• ۱۶ گرم کربوهیدرات
• ۲۶ گرم پروتئین
اکنون چین با تولید بیش از ۳۳ درصد، هند ۱۹ درصد و نیجریه ۸٫۴ درصد بزرگترین تولیدکنندگان بادام زمینی هستند.
بعضی افراد حساسیت شدید به بادام زمینی دارند. برای این افراد حتی بو کردن بادام زمینی ممکن است منجر به مرگ شود. [ نیازمند منبع]
دانشنامه آزاد فارسی
ویکی واژه
(زیستشناسی) گیاهی یکساله با پوستهای زرد و سخت، مغز خوراکی و روغنی که بوداده آن بهعنوان تنقلات مصرف میشود؛ بادامخاکی؛ پسته زمینی؛ پسته کوهی؛ پسته شامی؛ آراشید.