امولسیون
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
• امولسیون ها موادی ناهمگن و کدر هستند
• در صورتی که از پایدار کننده امولسیون استفاده نشده باشد می توان اجزا آنها را از یکدیگر جدا کرد
امولسیفایر ماده ایست که از طریق کاستن از سرعت واکنش های شیمیایی باعث پایداری یک امولسیون می شود. دسته ای از امولسیفایرها که در زمره مواد سورفکتانت یا مواد فعال در سطح هستند به صورت گسترده ای در محصولات غذایی به کار می روند. موارد زیر نمونه ای از امولسیفایرها هستند که در صنایع غذایی به کار می روند:
• لسیتین زرده تخم مرغ
• خردل
• لسیتین سویا
• سدیم ایستیرول لاکتیریت
• DATEM
دانشنامه آزاد فارسی
(یا: نامیز) پراکندگیپایدار مایعی در مایع دیگر، مثلاً روغن و آب در برخی از لوسیون های آرایشی.