💡 آشپزی ایرانی به اندازهٔ زیادی محصول جغرافیا و محصولات خوراکی درون ایران است. نام دیگر آن نیز آشپزی پارسی است که با توجه به نام تاریخی ایران در غرب، گسترش یافتهاست.
💡 از آنجاییکه جو محصولی استراتژیک در کشور محسوب میشود و میتوان از آن در زمینه تولید خوراک دام و… استفاده کرد و همچنین توسط دولت به صورت تضمینی خریداری میشود، افزایش کشت مقرون به صرفه خواهد بود.
💡 گلهای آن سفیدرنگ، مجتمع به صورت دیهیم و میوهاش خوراکی و شیرین به شکل گلابی کوچک یا بیضوی است و پس از رسیدن به رنگ قهوهای در میآید که مطلوب حشرات است و چوب آن نیز مرغوب و خوشنقش است. قطر گلها کمی بیش از ۱ سانتیمتر است. گلهای آن پنج گلبرگ سفید و پرچم زرد دارند. گلها گلآذینهای دیهیمی به قطر ۱۰–۱۲ سانتیمتر را تشکیل میدهند.
💡 از نظر واژگان نیز گویشهای اسپانیایی، به ویژه در نام خوراکها، وسایل و لباسها، نیز تفاوتهای چشمگیری دارند. بسیاری از گونههای آمریکای لاتین از زبانهای بومی آمریکا تأثیر پذیرفتهاند.
💡 این گونه از زالزالک به عنوان یک پایه مقاوم به کلروز برای ارقام تجاری درختان به مورد استفاده قرار میگیرند. این گونه از زالزالک به دلیل مقاومت بالایی که به شرایط نامناسب محیطی دارد، میتواند به عنوان پایه نیز مورد استفاده قرار بگیرد. در صورتی که ارقام به خوراکی روی زالزالک ایرانی (قرمز) پیوند زده شوند، موجب افزایش تحمل شرایط نامساعد محیطی میشود..