ارزیابی تغذیه ای

ارزیابی تغذیه‌ای به معنای بررسی وضعیت تغذیه‌ای افراد و جامعه است که از طریق اندازه‌گیری میزان مصرف غذا و مواد مغذی انجام می‌شود. این ارزیابی به ما کمک می‌کند تا سلامت عمومی را با تحلیل شاخص‌های مختلف بررسی کنیم. در واقع، با مطالعه عادات غذایی و مقدار مصرف مواد مغذی، می‌توانیم به درک بهتری از نیازهای تغذیه‌ای افراد برسیم و نقاط قوت و ضعف رژیم‌های غذایی را شناسایی کنیم. این اطلاعات نه‌تنها برای سلامت فردی بلکه برای بهبود وضعیت تغذیه‌ای در سطح جامعه نیز بسیار مهم است. در نهایت، ارزیابی تغذیه‌ای می‌تواند به ما در طراحی برنامه‌های بهداشتی و تغذیه‌ای کارآمد کمک کند و به ارتقاء کیفیت زندگی افراد یاری رساند.

فرهنگستان زبان و ادب

{nutritional assessment} [تغذیه] ارزیابی وضع تغذیۀ فرد و جامعه ازطریق اندازه گیری مقدار دریافت غذا و مواد مغذی و ارزیابی شاخص های سلامت

جملاتی از کلمه ارزیابی تغذیه ای

ارزیابی بیشتر، تغییرات بعدی را نیز ایجاد می‌کند یا اقدامات دفاعی را رها کرده یا آنها را تقویت می‌کند.