اسید چرب استری نشده به اسیدهای چربی اطلاق میشود که به صورت آزاد در طبیعت وجود دارند و با مولکولهای الکلی مانند گلیسرول پیوند استری ایجاد نکردهاند. استر یک ترکیب شیمیایی است که دارای گروه عاملی COO میباشد. ترکیبهایی که فرمول R’COOR را دارند، به عنوان استر شناخته میشوند، جایی که گروههای R به صورت آلکیل هستند. استرها عمدتاً از واکنش اسیدهای چرب و الکلهای زنجیره بلند به وجود میآیند. چربیهای جامد و روغنهای مایع، استرهایی هستند که از واکنش اسیدهای چرب سنگین و گلیسیرین تشکیل میشوند و به آنها گلیسیرید گفته میشود. مهمترین اسیدهای چرب اشباع شده که از هیدرولیز چربیها و روغنها به دست میآیند، شامل اسید لوریک، اسید پالمتیک و اسید استئاریک هستند. برای سنتز استر، چندین روش مختلف وجود دارد. یکی از این روشها، واکنش بین الکل و اسید است که به آن Fischer esterification میگویند و این واکنش در حضور یک عامل دیهیدراتکننده انجام میشود.
اسید چرب استری نشده
فرهنگستان زبان و ادب
جملاتی از کلمه اسید چرب استری نشده
این روغن در تبلیغات به عنوان پاپ کورن، یک اسید چرب اشباع اضافه شده نقش دارد
اسید بوتیریک اسید چربی است که اغلب از کره به دست میآید.